fbpx

Nordnet lån

NordnetNordnet ble grunnet i 1996 som en av de første nettmeglerne i Norden. Hovedkontoret ligger i Stockholm der man styrer alle sentrale funksjoner. Nordnets kjerneområde er aksjehandel, sparing og investeringer. Nordnet tilbyr ikke lån uten sikkerhet men noe som kalles for Superlånet. Superlånet er et verdipapirlån der du stiller porteføljen din som sikkerhet. For å få Superlånet må du ha ulike verdipapirer i porteføljen din og kun benytte en andel av belåningsverdien.

Er du interessert i et lån uten sikkerhet? Med forbrukslån kan du spare penger gjennom å refinansiere dyre kreditter som smålån og kredittkortsgjeld. Et forbrukslån kan også være et godt alternativ til private prosjekter. Du kan bruke lånet til hva du vil.

Her er et utvalg av populære forbrukslån. Søk flere steder for å se hvor du får det beste tilbudet. Det er gratis og uforpliktende å søke.

 • Lånebeløp
  10 000 – 500 000 kr
  Nedbetaling
  1 – 5 (15) år
  Aldersgrense
  23 år
  Effektiv Rente
  6,81% – 24,4%
  Norges største låneformidler
  En lånesøknad sendes til 22 banker
  Det er gratis å søke
  Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.
 • Lånebeløp
  5 000 – 500 000 kr
  Nedbetaling
  1 – 5 (15) år
  Aldersgrense
  23 år
  Effektiv Rente
  7,69% – 27,8%
  Få tilbud fra 17 banker - du kan velge beste tilbudet
  Samle dine lån
  Kostnadsfritt og uforpliktende
  Eks. 150 000 kr over 5 år, eff. rente 13.86%, kost. 54 812 kr, tot. 204 812 kr.
 • Lånebeløp
  10 000 - 500 000 kr
  Nedbetaling
  1 – 5 (15) år
  Aldersgrense
  20 år
  Effektiv Rente
  6,58% – 96,76 %
  Få tilbud fra inntil 18 banker
  Du kan velge det beste lånetilbudet
  Opptil 15 års nedbetaling for refinansiering
  Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36,215, totalt kr 156,215

Forbrukslån er et lån du kan ta uten sikkerhet der du kan bruke pengene akkurat slik du ønsker. Du kan refinansiere og samle dine lån og spare penger eller du kan bruke pengene på bilen, på huset, på reisen eller på hva du vil.

Refinansiering – samle dine lån og spar penger
Forbrukslån egner seg meget godt til å refinansiere smålån og kredittkortgjeld fordi at renten normalt sett er mye lavere på forbrukslån sammenlignet med smålån og kredittkort. I tillegg sparer du penger på mindre gebyrer fordi at med en refinansiering får du kun gebyrer et sted i stedet for hos flere steder. Totalt sett får du mer penger til rådighet og bedre kontroll på økonomien din. Har du mange smålån og dyre kreditter bør du kjappest mulig se på dine refinansieringsmuligheter.

Nordnet superlånet

For å kunne få superlånet må du åpne konto hos Nordnet. Sen må du lage din egen portefølje. Etter du har gjort det kan du søke om Superlånet. Hvis du vil låne i SEK, DKK eller EUR må du aktivere en valutakonto. Superlånet med valutakonto medfører risiko knyttet til valutasvingninger.

Dette er ikke lånet for deg som ønsker å låne penger for dine prosjekter eller til refinansiering. Dette er et type lån som kan passe til de som har stor kunnskap om børsen og finans og har bra kunnskap om investeringer og finansielle produkter.

Handel med verdipapirer innebærer alltid risiko. Investeringen din kan så vel øke som minke i verdi, og det finnes ingen garanti for at du får tilbake beløpet du har investert. Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.

Belåningen påfører porteføljen en økt eksponering mot kurssvingninger, som igjen medfører at et tap vil bli større enn ved handel uten belåning. Hendelser i verdipapirmarkedet eller endringer i belåningsgrader kan medfører kursfall som kan medføre at du taper egenkapitalen din. Ved betydelig fall i verdipapirmarkedet, vil du også kunne tape mer enn innskutt egenkapital.

Verdipapirbelåning passer best for de som har god kjennskap og erfaring med verdipapirmarkedet og ønsker høy risiko.

Les mer om Superlånet fra Nordnet her.

Nordnet Bank Superlånet Priseksempel: Med Superlånet får du rente fra 2,19 %** i NOK. ominell rente 2,19 % i NOK. Eff.rente 2,21 %, 100 000 o/12 mnd. Totalt 102 212 NOK. 0,99 % rente forutsetter at du oppfyller rabattvilkår for Superlånet, samt har valutakonto enten i DKK, EUR eller SEK. Når du låner penger i utenlandsk valuta tar du valutarisiko.

Historien om Nordnet

Nordnet ble grunnladt i 1996 og var den første digitale i Norden. Man var en av pionerene som var med og digitaliserte aksjehandelen, senket prisene og gjorde det mulig for vanlig folk å handle aksjer på en enkel og rimelig måte. Dette bidro til at privatmarkedet fikk bedre kontroll over sin sparing og sine investeringer. Selskapet ble notert på børsen i Stockholm i år 2000 og man fikk sin banklisens i 2002. Utviklingen gikk kjapt og de startet blant annet en markedsplass for hedgefonder, Windtrade som var en handelsapplikasjon og Aktiedirekt, en lavkostnadsplattform for investeringer. I midten av 2000 tallet (mellan 2004 – 2008) økte man tilbudet til å omfatte pensjonsprodukter.

2010 ble den første nordiske mobilappen lansert, denne appen ga kundene mulighet til å handle aksjer og fond direkte via en app istedet for å logge inn på Internett.

Veksten fortsatte og man ervervet eQ Bank som var den største nettmegleren i Finland samt det svenska selskapet Konsumentkredit. Med kjøpet av Konsumentkredit fikk man tiltrede til et helt ny bransjei Sverige, nemlig forbrukslån eller privatlån som det heter i Sverige. I tillegg startet man i denne tiden også Nordnetbloggen.

I perioden rundt 2013 senket man flertallet gebyrer og noen gebyrer tok man helt vekk for å gjøre investeringer mer tilgjengelige. Dette forenklet prosessen med å bli kunde. Nordnet lanserte 4 nye indeksfonder helt uten gebyrer og det sosiale nettverket Shareville lanseres. Shareville var en nyskapning der kundene kunne få innsyn i hverandres porteføljer og se brukernes kjøp- og salgstransaksjoner i realtid. Man nådde også opp til over 400 000 aktiva kunder på plattformen.

I begynnelsen av 2016 nådde man en ny viktig milepæl da man kom opp i 500 000 kunder på nordisk basis. Lånetilbudet sterktes når man lanserte boliglån til Private Banking-kunder i Sverige. Nordnet ble utvalgt til årets bank av det kjente bladet Privata Affärer i 2017. Samme år lanserte man muligheten til å gjøre direkteinnskudd via Swish och Robosave(betalingsløsninger likt Vipps. Kontoformen Aksjesparekonto (ASK) blir lansert i Norge, den samme typen av konto som Investeringskonto (ISK) i Sverige.

Om Nordnet

Selskapet har virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Hovedkontoret ligger i Stockholm, der alla sentrala funksjoner hører hjemme. Stockholmskontoret er også hjemmet for kundeservice og salgsteamet for den svenske marknaden. Deres fokusområder er sparing, investeringer, lån og pensjon.

Ambisjonen til Nordnet er at bygge det beste kundeopplevelsene innen sparing og investeringer til alle typer av kunder, uansett om de er nybegynnere eller har lang erfaring. Nordnet gjør dette gjennom å omsette konsumenttrender og teknologiutvikling til tjenester og produkter som er relevante for kundene.