Collector Bank

collector bank logoCollector Bank tilbyr factoring og bedriftslån samt kundevennlige betalingsløsninger for e-handel og butikk. Collector Bank tilbyr ikke forbrukslån eller andre lån til privatpersoner. Er du på jakt etter et lån uten sikkerhet? Med Axo Finans kan du søke hos 22 banker med 1 søknad og velge beste tilbudet.

Forbrukslån passer meget godt til refinansiering av dyre kreditter og til private prosjekter.
Her er et utvalg av populære forbrukslån. Det er gratis og uforpliktende å søke. Søk hos flere tilbydere å se hvor du får det beste tilbudet. 

 • Lånebeløp
  10 000 – 600 000 kr
  Nedbetaling
  1 – (5) 15 år
  Aldersgrense
  25 år
  Effektiv Rente
  5,01 % – 24,4 %
  Effektiv rente 12,71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237 kr. Totalt 199 237 kr.
 • Lånebeløp
  5 000 – 600 000 kr
  Nedbetaling
  1 – 5 (15) år
  Aldersgrense
  20 år
  Effektiv Rente
  8,38 % – 38,86 %
  Effektiv rente: 12,73 %, 100 000 kr over 2 år, etabl.geb. 0, kostnad: 12 665 kr. Total: 112 665 kr.
 • Lånebeløp
  10 000-600 000 kr
  Nedbetaling
  1–20 år
  Aldersgrense
  18 år
  Effektiv Rente
  5,16 % - 26,23 %
  Effektiv rente 13,14 %, lånebeløp 200 000 kr med nedbetaling over 5 år, kostnad 69 078 kr. Totalt 269 078 kr.
 • Lånebeløp
  25 000-600 000 kr
  Nedbetaling
  1–5 år
  Aldersgrense
  23 år
  Effektiv Rente
  Individuell
  Effektiv rente: 11,9 %. 100 000 kr o/5 år. Kostnad: 35 914 kr. Totalt: 135 914 kr.
Lån tilpasset for deg

Kort om banken

Collector Bank ble grunnlagt i 1999 etablert av Lena Apler og Johan Möller og kom til Norge i 2008. Selskapet har sitt hovedkontor i Gøteborg og har kontorer også i Stockholm, Oslo og Helsinki. Konsernet består av morselskapet Collector AB (publ) og det heleide datterselskapet Collector Bank AB hvor hovedvirksomheten drives.

Collector forbrukslån i Sverige

Collector tilbyr i Sverige en god del forskjellige produkter til privatmarkedet som forbrukslån, kredittkort og sparing. Selskapet er notert på Stockholmsbørsen og kan komme til å begynne å satse på privatmarkedet i Norge. Vi tenker å følge bankens sine aktiviteter i Norge og hvis de kommer med produkter til forbruksmarkedet skal vi skrive om de.

Hva tilbyr Collector Bank?

Collector er en nisjebank som in Norge tilbyr ulike finansieringsløsninger til bedrifter. De tilbyr:

 • Betalingsløsninger for netthandel og butikk
 • Bedriftsfinansiering
 • Eiendomsfinansiering

Collector Bank bedriftsfinansiering

Innen vertikalen bedriftsfiansiering tilbyr selskapet factoring og bedriftslånet Vekstlånet. Dette er tjenester for å styrke bedriftens likviditet og kontantstrøm.

Med factoring kan selskapet forbedre kontantstrømmen gjennom systemer som gir raskere betalinger, faktureringen kan outsources, kundene kan tilbys ulike betalingstider eller kanskje trenger en å balansere sesongvarierende salg? Med Collector Banks factoringløsninger kan du velge mellom å selge fakturaene dine eller å belåne dem.

Vi tilbyr fakturakjøp på fakturaene dine over hele verden.

Ordrefinansiering

Med ordrefinansiering kan Collector Bank hjelpe sine factoringkunder til å finansiere innkjøp og investeringer i forbindelse med nye ordrer og prosjekter. Gjennom å benytte ordrefinansiering i perioder kan selskaper forbedre sine nøkkeltall.

Eiendomsfinansiering

Collector belåner kommersielle eiendommer i de store byene i Norge. Banken har et lånebeløp på mellom 10 – 500 millioner kr med en låneperioder på opp til 3 år med en rente fra 6%. Collector Bank kan belåne opp til 80 av estimert markedsverdi.

De er en veletablert aktør i Sveige og de sier at de vokser kraftig i Norge. Flere store børsnoterte eiendomsselskaper i det nordiske markedet benytter seg av Collectors sine tjenester innen eiendomsfinansiering. De kan gi finansiering på store eiendommer i vekstområder, i hovedsak Oslo-regionen. Målgruppen er profesjonelle aktører for eiendommer med positivt driftsnetto.

Betalingsløsninger for netthandel i butikk

Collector Bank har løsninger som hjelper aktører med netthandel og butikk til å tilby kundene sine større fleksibilitet i betalingsøyeblikket. Dette øker sjansen til at kundene fullfører sine kjøp. Med en større andel fullførte kjøp får omsetningen og lønnsomheten opp. Betalningsmetodene i Collectors sine løsninger er både enkle og fleksible. Deres hovedprodukter er:

 • Faktura og delbetaling i butikker og på nettet
 • Collector Checkout
 • Collector B2B Payments

Faktura og delbetaling i butikker og på nettet

Faktura og delbetaling i butikker og på nettet tilbys med 30 dagers forfallstid med delbetaling opptil 36 måneder. Kundene kan samle alle sine kjøp på samme faktura.

Collector Checkout

Collector Checkout er en kundevennelig kasse som samler alle de viktigste betalingsmetodene. Analysevertøyet Collector Insights er en del av tjenesten som kan brukes til å målrette tilbud og bygge lojalitet til kundene.

Collector B2B Payments

Dette er en løsning som tilbyr smidige, enkle og kundevennelig netthandel til bedrifter som selger til andre bedrifter på nett. Løsningen gjør kjøpsreisen mer behagelig og dette kan bidra til å øke salget, til å nå nye kundegrupper samt å forenkle administrasjonen, både for butikken og for kundene som bruker systemet.

OM Collector Bank

Collector Bank er en nordisk bank med hovedkontor i Gøteborg i Sverige. I Norge fokuserer banken på bedriftsmarkedet. I Sverige dekker banken en bredere marked med produtker til privatmarkedet som forbrukslån og kredittkort.

Banken ble grunnlagt i 1999 og fikk sin lisens til å drive bankrørelse i 2015. I samme år ble selskapet børsnotert på Nasdaq i Stockholm.

Koncernet består av moderselskapet Collector AB (publ), det heleide datterselskapet Collector Bank AB der den hovedsaklige virksomheten drives, Colligent Inkasso AB og Colligent Norge AS med oppdragsvirksomhet og inkasso samt Collector Ventures 1 KB med investeringer i Fintechbransjen.