Lånemeglere

Lånemegler søker lån for deg hos flere banker slik at du slipper å gjøre jobben.

Samtidig sikrer de deg det beste lånet til de beste betingelsene tilgjengelig for deg. Når banken får svar på søknadene kan du velge hvilket lån du vil benytte deg av.

Du står fritt til å bruke alle pengene du låner til det du selv ønsker.

 • Lånebeløp
  10 000 – 600 000 kr
  Nedbetaling
  1 – (5) 15 år
  Aldersgrense
  25 år
  Effektiv Rente
  5,01 % – 24,4 %
  Effektiv rente 12,71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237 kr. Totalt 199 237 kr.
 • Lånebeløp
  10 000 - 600 000 kr
  Nedbetaling
  1 – 5 (15) år
  Aldersgrense
  20 år
  Effektiv Rente
  5,33 % – 49,92 %
  Nom rente 9,59 % , Eff. rente 11,19 %, kr 130 000, o/5 år. Kostnad kr 37 988, totalt kr 167 988.
Lån tilpasset for deg

Hva er en lånemegler?

En lånemegler er et selskap som hjelper mennesker å finne lån. Lånemeglere kalles også låneformidlere og låneagenter. Innen forbrukslånemarkedet finnes det relativt mange låneformidlere fordi det kan være store forskjeller på lånetilbudene til konsumentene. Så det er en etterspørsel etter denne typen av tjenester.

Når en konsument skal søke lån finnes det mange banker og aktører som tilbyr lån. Det er vanskelig å vite hvilke banker og långivere som man bør kontakte og det er vanskelig å vite om tilbudet man får er et bra tilbud. For å kunne vite noe om et tilbud er bra må man ha alternativer, det vil si man må søke lån hos flere banker. Søke lån hos flere banker er tidskrevende og det er vanskelig for en låntakere å få oversikt over lånemarkedet. Dette har gitt lånemeglerne mulighet til å komme inn på markedet.

Slik fungerer en låneformidler

En lånemegler har avtaler med flere banker og långivere om å formidle søknader til låntakere. Dette betyr at når en søker lån hos en låneformidler leveres det inn 1 søknad som blir sendt videre ut til flere banker og långivere. På denne måten kan søkeren sammenligne lånetilbud og ha en ide om hva som er et godt tilbud relativt kjapt og enkelt.

En låneformidler har normalt ikke tilgang til alle banker

Viktig å skjønne når man er låntaker er at en lånemegler ikke har tilgang til alle banker og låntakere på markedet. Lånemegleren har tilgang til de banker og långivere de har ingått samarbeid med. Dette betyr at du som låntakere bør se på hvilke banker som er med i samarbeidet innen du søker lån, slik at du har oversikt over hvilke som faktisk mottar din søknad. Mangler det noen banker eller långivere kan du selv kontakte de på egen hånd.

Fant du ikke det du letet etter?

På jakt etter en bank med erfaring som tilbyr forbrukslån, refinansiering eller boliglån? Da kan du se her de bankene som tilbyr forbrukslån.