fbpx

Om Oss

Forbrukslån-listen.no er en kommersiell nettside som presenterer og sammenligner forbrukslån i Norge. På vår nettside finner du et utvalg, og ikke alle, forbrukslån i Norge. Søk knappene er annonseknapper der vi mottar provisjon hvis søknad på lån blir godkjent. Vi er en uavhengig aktør som ikke representerer noen av bankene, lånemeglerne og kredittkortene du finner på nettsiden vår.

Målsetningen er å gi forbrukere en oversikt over gode tilbydere av forbrukslån  og lån uten sikkerhet på det norske markedet.

Det er til en hver tid mye informasjon og detaljer rundt lån vi skriver om. Det finnes alltid en risiko at det er detaljer vi ikke har fått med oss som kan ha blitt oppdatert uten vår vitenskap. Hvis du finner informasjon på websiden som ikke stemmer kan du gjerne sende oss en epost.

Hvis du har noen spørsmål kan vi prøve å hjelpe deg hvis du sender oss en mail til: pj@kredittkort-listen.no eller ml@kredittkort-listen.no

Ønsker du å annonsere på Forbrukslån-listen.no så send oss en epost til: pj@kredittkort-listen.no eller ml@kredittkort-listen.no

Nettsiden drives av Effektiv Markedsføring AS – org nr 915 536 670.