fbpx

Advisa

Advisa logoAdvisa er en svensk lånemegler som tilbyr forbrukslån i Sverige og i Finland. Selskapet som er en av de ledende låneformidlerne i Sverige skal nå være på vei inn i det norske markedet. Med Advisa i Sverige kan du låne opp til 600 000 kr uten sikkerhet med opp til 20 år nedbetalingstid.

Det fungerer som det gjør med andre lånemelgere, med Advisa sender du en søknad og kan få lånetilbud fra hele 36 banker og långivere. Du kan velge det lånet med de beste betingelsene til ditt bruk.

Advisa er en av de lånemeglerne i Sverige som har flest samarbeidspartners så det blir spennende så se om de får til noe i Norge. Når du søker om forbrukslån gjennom Advisa i Sverige får du genom endast en kreditupplysning erbjudanden från upp till hele 36 banker. Selskapets tilbud er ikke forpliktende og det er helt kostnadsfritt at søke om lån.

De har en sømløs prosess der det kun tar noen minutter å søke om lån. Du får som oftest svar med en gang og de fleste bankene og långiverne har svart på søknaden innen 24 timer.

Advisa – en av Sveriges beste lånemeglere – Slik fungerer Advisa i Sverige

  • Sammenlign forbrukslån mellom 5 000 – 600 000 kr
  • Du kan samle dyre lån og kreditter.
  • Din søknad går ut til 36 långivare – du kan velge beste tilbudet.
  • Det tar ca 2 minutter å søke.
  • Deres tjenste er kostnadsfri og uforpliktende..
  • Trygg og sikker løsning.

Slik søker du hos Advisa

1. Du går til deres nettside, fyller i søknadsskjemaet og sender inn søknaden elektronisk.
2. Advisa lar din søknad gå til sine 36 samarbeidspartners. Noen av bankene svarer direkte, de fleste svarer innen 24 timer.
3. Du kan når som helst velge det beste lånetilbudet som du har mottatt.
4. Forbrukslånet betales inn på din bankkonto. Det tar normalt 1 – 3 dager innen du ar pengene på ditt konto.

Nedbetalingstid

Nedbetalingstiden på Advisa i Sverige er på mellom 1- 20 år. Dette vil være forskjellig i Norge. I Norge kan et forbrukslån ikke ha en nedbetalingstid på lenger enn 5 år. For refinansiering kan et lån ha opptil 15 års nedbetalingstid i Norge.

och du kan när du vill lösa hela lånet i förtid.

Hvor kjapt betales lånet ut?

Den kjappeste måten å få lånet utbetalt er gjennom å søke og signere lånet online og skrive under med BankID(e-legitimasjon). Då blir pengene normalt overført til din bankkonto på mellom 1 – 3 dager. Det går å få en utbetalingsavi som løses inn på banken. Da får du lånepapirene sendt per vanlig post og da kan du regne med at det tar ca 2-5 dagar innan du har pengene på din konto.

Advisa forbrukslån


Hvorfor bruke Advisa?

Når du søker om forbrukslån kan det være stor forskjell på lånetilbud fra ulike långivere på grunn av at alle bankene har sine egne systemer for riskbedømning.

Det er umulig å vite på forhånd hvilken rente du vil få innen du har søkt om lån. Rentene kan variere ganske så kraftig fra bank til bank. Derfor er det viktig å sammenligne så mange långivere som mulig når man skal søke om lån, slik at man ikke kaster bort penger på unødigt høy rente.

Dette er tidskrevende å gjøre på egen hånd, med en lånemeglere får du sendt ut din søknad til mange banker med kun 1 søknad. Dette er effektivt og tidsbesparende. I tillegg blir det kun tatt en kredittsjekk på deg.


Advisa forbrukslån i Sverige

Nominell rente: 2,95% – 26,05%
Beløp: 5 000 – 600 000 kr
Nedbetalingstid: 1 – 20  år.
Etableringsgebyr: 0 kr
Månedskostnad: 0 kr

Trygt og sikkert

Sikkerhet er viktig for Advisa og er en av hjørnesteinene i deres tjeneste. Derfor bruker de sikkerhetssystemer og håndterer data med forsiktighet.  Advisa under tilsyn av det svenske finanstilsynet, hvilket motsvarer Finanstilsynet i Norge.

Regneeksempel: Rentesatsen er variabel og settes individuelt. For et livrentelån på SEK 100.000 med en løpetid på 12 år, nominell rente på 5,64% og SEK 0 i oppsett / varslingsgebyr, vil den effektive renten være 5,79%. Totalt beløp å betale: SEK 137 854. Månedlig kostnad: SEK 957 delt inn i 144 betalingsmuligheter.

Grunnkrav til de som søker hos Advisa:

Har fylt 18 år.
Du har en inntekt på minst 10 000 SEK i måneden.
Ikke ha gjeldssaldo hos kronofogden.

Priseksempel: Rentesatsen er variabel og settes individuelt. For et livrentelån på SEK 310000 med 12 års løpetid, nominell rente på 6,94% og SEK 0 i oppsett / varslingsgebyr, vil den effektive renten være 7,17%. Totalt beløp å betale: 457 643 SEK. Månedlig kostnad: 3 178 SEK fordelt på 144 betalingsmuligheter.


Advisa sambarbeider med disse bankene og långiverne

Advisa samarbeider med følgende banker og långivere: Swedbank, SEB, ICA-Banken, Brocc, Lendify, Wasa Kredit, Avida, BYAX, Credway, Balanzia, MoneyGo, Cashbuddy, Moank, Instabank Nystart Finans, Fellow Finance, Nordax, Rebilla, Credigo, Bigbank, Cashbuddy, IKANO Bank, MedMera Bank, Forex Bank, Bank Norwegian, Marginalen Bank, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, Nordnet Bank, Collector, re:member, SevenDay, BlueStep, Komplett Bank, SVEA Ekonomi, Credento, Konsumentkredit, Risicum, Brabank & Euroloan.

– Liknande låneförmedlare som Advisa: LendoSambla och Axo Finans.

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet med hvilket du kan gjøre hva du vil for pengene.

Advisa oversikt

Rente: 2,95% – 26,05%
Beløp: 5.000 – 600.000 kr
Betalingstid: 1 – 20 år.
Oppsettgebyr: 0 SEK
Månedlig kostnad: 0 SEK

Grunnkrav

Har fylt 18 år.
Du har en inntekt på minst 10 000 SEK i måneden.
Ikke ha gjeldssaldo hos kronofogden.

Prisex. Rentesatsen er variabel og settes individuelt. For et livrentelån på SEK 310000 med 12 års løpetid, nominell rente på 6,94% og SEK 0 i oppsett / varslingsgebyr, vil den effektive renten være 7,17%. Totalt beløp å betale: 457 643 SEK. Månedlig kostnad: 3 178 SEK fordelt på 144 betalingsmuligheter


Om Advisa

Advisa ble grunnlagt i 2011 och har som målsetning at hjelpe privatpersoner spare penger på sine lån. Selskapet har sitt hovedkontor i Stockholm og har ca 50 ansatte. Advisas målsetning og grunnvurderinger er å være omtenksomme, ansvarsfulle, oppriktige og lidenskaplige.

De har siden 2015 vært godkjente av Finansinspektionen. Selskapet er populært og hadde per den 22 januar 2021 gjennomsnittskaraktæren 4,7(av 5 mulige) på Trustpilot.

Advisa satser på å tilby enkle og sikre løsningar for å gjøre det mulig for folk flest å bytte ut eller å reforhandle sine befintlige lån.

Bedriftsinformasjon

Advisa AS
Adresse: Löjtnantsgatan 21
Postadresse: 115 50 Stockholm
Telefon
Kontakt: kundtjänst
Nettside: https://advisa.se
Org. nummer: 556855-5428(svensk)

Åpningstider:
Mandag – Torsdag 09.00 – 20.30
Fredag 09.00 – 17.00
Lørdag – Søndag 14.00 – 18.00

[/col]